Jere Nykänen


Jere har de senaste halvåret varit ansvarig för den dagliga operationen på ett fryslager och leder lagerarbetarnas arbete. I hans uppdrag är förmågan att agera snabbt på förändrade situationer och förmågan att fatta beslut i rätt tid, även under tidspress, mycket viktig. Hos kunden KWH Freeze jobbar de som ett team och ingen blir lämnad ensam, en modell som vi också står bakom. Jere tycker det är viktigt att han som chef är närvarande i det dagliga arbetet och de gånger han behövde stöd eller råd fanns övriga delar av MW Group i bakgrunden och kunde stötta.

“Jag var särskilt nöjd med det varma mottagandet. Till skillnad från hos andra konsultföretag hamnade vi inte ‘mitt emot varandra’ utan vi började jobba tillsammans direkt för att identifiera vilka uppdrag som passade för mig” säger Jere när han beskriver det första mötet med vår finska rekryteringschef Jouko Pohjonen.

Jere har gjort värnplikten i finska Försvarsmakten och är reservist. På KWH Freeze har Jere också fått möjligheten att lära sig en hel del nya saker och utvecklat sig själv samt fått använda sina styrkor i sitt arbete. Utöver det har Jere varit med och utvecklat nya processer och tillsammans med andra utvecklat kunden.

“MW Group kunde lyfta fram mina styrkor på ett sätt som jag själv inte insett. Jag fick ett bra jobb och jag har haft stöd från organisationen under hela uppdraget. Det är inte alla som kan göra det” avslutar Jere.

Vill du jobba hos oss?

Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss?


Vill du jobba hos oss?

Vill du göra det mesta av dina militära erfarenheter och göra karriär på MW Group?

Gör en öppen ansökan.