Lars Reuterskiöld


Lars började sin karriär som värnpliktig i Kustartilleriet och läste direkt därefter till reservofficer. Han har tjänstgjort på flera av KA-förbanden samt på ytterförläggningar genom åren. Parallellt med sin tjänstgöring i Försvarsmakten studerade Lars till civilekonom och sedan dess har han jobbat för flera företag med framför allt projektledning, leverans och kundrelationer internationellt. Under sin karriär har Lars ofta jobbat utomlands och märker ofta hur erfarenheterna från tiden i Försvarsmakten kommer väl till pass. I botten är vi alla människor och tar gäller att känna och kunna leda sin personal.

“Det jag har med mig från den militär sidan är framför allt att hantera människor från olika bakgrund.”

Lars har bland annat jobbat för Cap Gemini, British Telecom, Telenor och IKEA och har genom det fått en bred kompetens som chef och verksamhetsledare.

Lars jobbar idag som Manager med inriktning på installation och telecom där han leder projekt i Tyskland för kunds räkning. Kombinationen av ledarbakgrund, kommersiell bakgrund och erfarenheten av telekomindustrin gör att Lars passar bra för många av MW Groups uppdrag. Här kan Lars få nytta av hela sitt register av färdigheter och får förtroendet och möjligheten att jobba självständigt med fullt ansvar för sin verksamhet.

En av sakerna som Lars gillar mest med att jobba på MW Group är att alla här har en inställning att alltid lösa uppgiften. Att alla jobbar mot samma mål, även om uppgifterna är olika, det är en viktig komponent i vår leverans till kund.


Vill du jobba hos oss?

Vill du göra det mesta av dina militära erfarenheter och göra karriär på MW Group?

Gör en öppen ansökan.